11-08-2013 / New in: Dune boots


Goud, goud, goud! We zagen al langzaam dat het zilver plaats moest maken voor het goud. Ik vind goud niets en wil alles zilver hebben. Door al veel op het internet gekeken te hebben en in de stad de laarsjes in de gaten te houden, wist ik dat zwarte laarsjes met zilver bijna onmogelijk zijn. Zwart met zilver is toch een veel mooiere combinatie dan zwart met goud?! Nieuwe laarzen moet ik wel echt hebben, want de laatste twee jaar heb ik ook al niets leuks kunnen vinden.

Bij de Bijenkorf in Rotterdam zag ik een paar laarsjes van Dune staan. Precies wat ik wilde, maar je raadt het al, met goud. Balen. Toch had ik ze even gepast op aanraden van mijn moeder. Ze zaten gelijk goed en het model was echt precies wat ik wilde. Je krijgt er geen lompen voeten van, wat ik met veel van zulke laarsjes wel vind. Na lang twijfelen heb ik de boots met gouden rits op de achterkant gekocht. Ik zal goud moeten leren dragen. Zilver is immers verbannen.

Zijn jullie blij met al het goud of zien jullie ook liever het zilver terugkomen?

8 opmerkingen:

 1. Ik vind ze erg leuk, het goud stoort mij niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze laarsjes echt super gaaf! Het goud vind ik juist heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn erg leuk!
  Maar ik snap wat je bedoelt, ik houd ook meer van zilver dan goud

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stoer!! Hele toffe laarsjes, ik zoek ook zoiets! Ik vind goud en zilver beiden wel wat hebben... dat is me om t even als de schoen zo leuk is! Ik heb de hoge versie hiervan (ongeveer dan) gezien bij le Ballon en besluit bij deze dat ik ze moet kopen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er al aan gewend en vind het inmiddels niet storend meer. Ik heb bijv. zelfs ook wel nepgouden armbandjes. De laarzen: heeeel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond het eerst ook niks maar het begint steeds meer te komen, kleine details op jasjes, tassen en schoenen vind ik nu vaak wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe laarzen! Ik moet zelf ook nog een beetje wennen aan het goud hoor!

  BeantwoordenVerwijderen