03-11-2012 / A black bag


Hobotas - Esprit | Hybrid & Shopper - Friis Company | Crocodile Black Pin Buckle Bag - Romwe | Shopper met gesp - Zara | Leather Bar Detail Tote - Asos | Black Buckle Handel Tote - River Island

Een mooie zwarte tas is altijd handig om te hebben. Ik had dan ook altijd zwarte tassen. Ondertussen heb ik nog maar een goede voor school en die is van DKNY. Onwijs blij was ik ermee toen ik hem kocht, maar het afgelopen jaar heb ik bijna alleen die tas gebruikt, zodat ik hem zat begin te worden. Herkenbaar? Dit schooljaar is die dan ook (max) 5 keer met mij op stap geweest. Nog niet zolang geleden heb ik wel een nieuwe Michael Kors gekocht. Oh wat ben ik daar nog steeds verliefd op. Die is alleen niet zwart en het is een behoorlijke grote tas. Ja ik ben dol op grote tassen, ik heb ook alleen maar grote tassen. Maar soms is het wel eens handig om een kleinere tas te hebben, vooral voor naar de stad of korte dagen op school als mijn laptop niet mee hoeft.

Ach genoeg smoesjes bedacht, ik wil gewoon een nieuwe tas! Niet te groot, zwart, makkelijke te dragen (ook over de schouder), zilveren accessoires, een rits en het liefste niet te duur. Dit is zo makkelijk nog niet! De tassen die ik gelijk mooi vind zijn eigenlijk altijd duur. In New York kwam ik op de laatste dag een perfecte tas tegen. Ja geweldig was die! Zwart, met een bewerking en niet te groot. Helaas was het de laatste dag en koste die ook nog aardig wat. Ik heb hem laten staan (Spijt!) en het domste is dat ik het merk niet eens weet. Het is geen bekend merk en volgens mij ga ik er nooit meer achterkomen ook. De modellen van hier boven lijken er allemaal niet op, en ik blijf maar op het internet zoeken met die tas in mijn hoofd. Ik zeg je, dat werkt niet, want alles ga je vergelijken met de onmogelijke tas. Die van Romwe lijkt me wel heel erg mooi en die van de Zara zag ik vandaag in het echt en die vind ik ook wel leuk. Wat is jullie favoriet? En hebben jullie nog tips voor een mooie tas en niet te duur? Geniet allemaal van het weekend!

18 opmerkingen:

  1. Ik haal mijn tassen altijd bij de H&M of de Invito weg, haha. Nadeel daarvan is dat iedereen er mee loopt :p

    Heb je armbandje gekregen trouwens, thanks! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Leather Bar Detail Tote van Asos is heel erg mooi. Verder hebben ze soms bij V&D ook wel leuke tassen. En Mango natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oja, bij de Mango en V&D kan ik ook nog wel even kijken! De V&D vergeet ik altijd haha

      Verwijderen
  3. Die Romwe tas is mijn absolute favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb laatst ook een nieuwe tas gekocht. Groen met bruin. Bij de V&D.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb dus totaal niks met tassen. Ik koop pas een nieuwe als mn oude versleten is en alles moet er in passen. Heel raar eigenlijk want ik ben dol op kleding, accessoires en schoenen kopen. Die van Rowme en River Island zijn gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niets met tassen? Kan het me haast niet voorstellen haha. Ik kan er geen genoeg van hebben.

      Verwijderen
  6. ik heb echt een tassentik, een zwarte is inderdaad heel handig om te hebben! die van Friis Company is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind de perfecte zwarte tas net zo moeilijk te vinden als de perfecte little black dress!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. i really like black bags but havent yet had the oppertunity to find the perfect one, but now, i really fell in love with the 3rd one from the top and really want it!!

    want to follow each other?
    i'm already following :)
    Brigita r.
    indie-somnium.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zucht. Ik ben ook zo gek op tassen!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de 2e erg gaaf! Ik haal mijn tassen eigenlijk overal en nergens, V&D, Mango, Wennekers, Invito en Sascha zijn altijd leuke adresjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wennekers? Daar heb ik nog nooit van gehoord! Eens even google'en haha

      Verwijderen